In 2022 is het weer zo ver, de rally experience op sneeuw en ijs. We hebben nog steeds plekken vrij !

Helaas wordt het in 2021 gezien de coronapandemie lastig om in het voorseizoen naar Zweden te kunnen gaan. Maar in 2022 zijn we er zeker terug en is Hans Weijs Motorsport weer in Zweden voor de populaire ice training. Wil jij als rallyrijder een schat aan ervaring opdoen? Dan is dit je kans. Onder begeleiding van Hans Weijs breng je je rijderskunsten binnen een paar dagen naar een hoger niveau. We hebben nog enkele plekken vrij, dus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je snel aan.


 

Rallycursus | The Rally Academy

The Rally Academy by Hans Weijs Motorsport hoopt begin 2021  weer een rallycursus op Fursten Forest te organiseren.
In deze 2-daagse rallycursus word je opgeleid tot rallycoureur of -navigator, onder leiding van professionals als Hans Weijs. Je leert alles met betrekking tot het navigeren en rijden in de rallysport. We garanderen veel instructie, veel kilometers en een goede voorbereiding voor het KNAF Examen, zodat iedereen de cursus af kan sluiten met een KNAF Rallylicentie!
Behaal je liever de normale racelicentie voor op het circuit? Ook daarin kunnen wij uw bijstaan, vraag gerust naar de mogelijkheden.  

Meer informatie:
HWM: eDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans Weijs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data 2021 tot nu toe bekend:
07 & 14 juli 2021 Theorieavonden in Nijmegen/Huissen + examen op 14 juli 2021
17 juli 2021 Navigatiedag 
 
Opgeven kan via de volgende link: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWybpukwe8aOzwa0jEHZaqSWAXoEXRa4pNSei9rmmW7hvGcQ/viewform?usp=sf_link

Rally auto huren? | Hans Weijs Motorsport

Wil jij nu ook eens rally rijden, maar heb je geen auto of niet het team? Geen probleem, Hans Weijs Motorsport heeft divere rally auto's welke gehuurd kunnen worden. Van het huren van een Volkwagen Polo Gti R5 of een Ford Fiesta R5 tot een Nissan Micra. Voor iedere klasse is er wel iets te vinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Ook wanneer je in het bezit bent van een eigen auto staat Hans Weijs Motorsport tot uw beschikking door het uitvoeren van de service.

Volkswagen Polo GTi R5

Hans Weijs Motorsport, onze manier van rallybeleving.